Center for Dialog

Vi laver procesledelse, konflikthåndtering og projekter, der hjælper mennesker med at samarbejde, samskabe og sameksistere

Om os

Center for Dialog er en konsulentvirksomhed specialiseret i dialog og konflikthåndtering. Vores primære fokus er, at hjælpe mennesker med at samarbejde, samskabe og sameksistere på tværs af organisationer, virksomheder,  lokalsamfund og kulturer. Vores faglige og metodiske omdrejningspunkt er transformativ dialog. Fordi transformativ dialog gør det muligt at finde kreative og holdbare løsninger på fælles udfordringer og skabe relevante forandringer i fællesskab.

Udover at facilitere dialog, processer og konfliktmægling, afholder vi også workshops og kurser målrettet specifikke kontekster og udfordringer: for eksempel forældresamarbejde og samarbejdet i arbejdsmiljøorganisationen.

Vi er fire konsulenter – Anna, Clara, Jesper og Lasse – med forskellige baggrunde og erfaringer. Foruden hinanden har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som hjælper med at løse vores opgaver, når der er brug for det. Herunder NGOer, private virksomheder og uddannelsesinstitutioner i både Danmark, Spanien, Canada, Morocco og Egypten.

Vores team

Center for Dialog
Clara Rubin
Process Facilitator and Conflict Advisor
Center for Dialog 2
Lasse Tørslev
Process Facilitator and Conflict Advisor
Center for Dialog 3
Anna Plum Forrest
Process Facilitator and Conflict Advisor
25188914_1961193407478839_6081396014631341006_o - Edited
Jesper Bastholm Munk
Process Facilitator and Conflict Advisor

Find os

X