Testa Dox & Tales

I Testa Dox & Tales arbejder vi at udvikle og skabe filmprojekter, der skaber debat omkring, hvordan forskellige systemer i vores samfund fungerer. Vi har hang til at kritisere dynamikken og strukturerne i systemerne.

Om os

I Testa Dox & Tales laver vi både dokumentariske og fiktive film. Der et et mål for os både at underholde og informere og vi tror, at filmmediet er et godt og effektivt værktøj til at ændre folks opfattelse og få dem til at tænke selv. Derfor er det rigtig vigtigt ikke at manipulere, når man fortæller historier. I 2017 færdiggjorde vi en dokumentarfilm om det psykiatriske system, historien er bygget op omkring en personlig historie, da vi tror at personlige historier giver seeren mulighed for at identificere sig med fortælingen og føle karaktererne. På den måde bliver seeren engageret og får lyst til tænke og tale om emnet.
Kreativt arbejder vi i foreningen med kreativitet som livsindstilling og som noget, der skal plejes. Kreativitet kan både blokere og fremdrive ideer, så kreativitet skal derfor bruges rigtigt og konstruktivt.

Vores team

mp4
Anahi Testa Pedersen
Founder and CEO

Galleri

Find os

X