Peefence

Peefence er et fleksibelt urinal der nemt sættes op i store antal til udendørs arrangementer. Urinalet er fremstillet af en tyndt materiale, der er dekoreret med specialfremstillet grafik som drager de mandlige gæster til at bruge et urinal og lade vandet – uden at være til gene for omgivelserne.

Om os

Slå en streg over stanken! I Peefence er det vores vision at sætte brugeren i centrum af løsningen til et stort problem som vi alle kan relatere til – tis i gaderne. Ved at kombinere et yderst praktisk design med engagerende æstetik, er Peefence urinalet altid til stede, og gør det til en god oplevelse frem for ubelejeligt at lade vandet.

Mens teamet løbende forbedrer designet, produktionen og bæredygtigheden af produktet, øges fokus også på eksportsalg. Manglen på ordentlige sanitetsforhold gør sig nemlig gældende i mange lande, på tværs af forskellige typer af arrangementer, som eks. musikfestivaler, koncertsteder, sportsbegivenheder og lign.

Peefence urinalet er blevet anerkendt og tildelt priser for dets innovative design – senest med tildelingen af Danish Design Award 2018.

Vores team

Kristina_resized
Kristina Jensen
Partner and CEO
Frederik_resized
Frederik Hansen
Partner and Chief Product Officer
Thomas_resized
Thomas Salling
Partner and Chief Product Officer
Jonathan_resized
Jonathan Rasmussen
Partner & Co-founder
Theo_resized
Theo Ginman
Partner, Head of Production & SCM
Lars_resized
Lars Pio
Partner and Head of Sales

Find os

X