OHOI! & Bas Under Buen

Bas under Buen er organiseret af de danske pionerer indenfor bass, OHOI!. Siden 2002 har de begejstret københavnere med bass-tunge events og ihærdigt skubbet førnævnte genre mod et stabilt voksende publikum.

Om os

OHOI har siden 2002 været en førende instans indenfor promovering af både bass-kultur og -musik i Danmark. Siden begyndelsen har den oprindelige firkløver bag OHOI! været betragtet som nogle af de mest visionære DJs og producerer i Skandinavien, og med en ustoppelig drivkraft har de givet diverse genre en plads på den danske scene – fra UKG, 2-step og Drum & Bass til Grime og evolutionen af Dubstep, UK Funky og de nutidige moderne lyde af bass.

I de senere år har de udviklet sig til en musikdreven og organiseret forsamling af frivillige, der har skabt opmærksomhed omkring bass både herhjemme og udenlands. Med mere en 150 begivenheder i bagagen, har drivkraften hele tiden været at udforske de mange genre, hvori bass spiller en musikalsk og essentiel rolle. På samme tid er både musikken og artisterne lokalt forankret i et formål om, at benytte byens oversete og ubrugte områder og rum, og særligt de af ukonventionel, rå og industriel art.

Derudover har OHOI! gennem årene været en ledende kraft hos blandt andet Strøm Festival og co-founded klubeventet RAW. Alle projekter, der centrerer sig om musik og byrum, hvor visuelle rammer er med til at fodre musikalsk og kulturel inspiration – rå musik kræver et råt miljø!

OHOI! har modtaget adskillige priser for deres gøremål, blandt andet fra danske Club Award ‘Promotor of the Year’ og Danish DeeJay Award ‘Event of the Year’. Sidstnævnte hele otte gange!

Vores team

TimDriver_photo-by_LineLorentzen
Tim Ulrich
Managing Director

Galleri

Find os

X