Nowhereland

Nowhereland er et design-studio og start-up med fokus på formidlingen af kultur og kunst. Vores målsætning er at skabe mere rum for leg og kreativitet. Gennem udstillinger og events inviterer vi børn til at fordybe sig i et fantasifuldt univers, og tage aktivt del i skabelsen af et større kreativt projekt.

Om os

NOWHERELAND blev etableret af Signe-Lill Bryde Valkvæ and Trine Løgstrup Sørensen den 1 august 2017. Motivationen bag NOWHERELAND er at formidle og facilitere kunst oplevelser og kreative læringsaktiviteter for børn. Med vores projekter ønsker vi at appellere til børns fantasi og give dem en aktiv introduktion til kunst og design. Endvidere skaber vi visuelle koncepter og identitet baseret på illustrative og æstetiske ideér.

I NOWHERELAND designer og skaber vi en bred vifte af projekter og koncepter:

  • Vi har skabt NOWHERELAND FESTIVAL – en ny kunst og design festival for børn som løber af stablen for første gang i september 2018. Til NOWHERELAND FESTIVAL kan du opleve en stor sanselig og interaktiv udstilling bestående af skulpturelle figurer, så vel som at deltage i kreative workshops og aktiviteter.
  • Vi står bag projektet Animationslaboratoriet hvor vi udvikler og underviser workshops i stop-motion for skoleklasser. Ved at introdusere børn til kreative processer sigter vi mod at styrke børnenes kreativitet og selvstændighed. Egenskaber vi ser som essentielle for børns generelle uddannelse og læringsproces.
  • Vi designer og producere illustrative vægmalerier og skulpturelle udstillinger.

Vi samarbejder med en lang række freelancere, firma og offentlige institutioner som hjælper os at realisere vores projekter.

NOWHERELAND´s vision er at skabe mere plads til leg, så vel som farverige og fantasifulde universer, i det offentlige rum.

Vores team

signe
Signe-Lill Bryde Valkvæ
Co-Founder
28593498
trine
Trine Løgstrup Sørensen
Co-Founder
61698270

Find os

X