Naboskab

Naboskab arbejder ud fra visionen om at accelerere omstillingen til en cirkulær økonomi med fokus på menneskers adfærd og lavpraktiske effektfulde løsninger. Vi vil skabe et bedre samfund – både ressourcemæssigt og socialt.

Om os

Naboskab hjælper det offentlige, organisationer og virksomheder med at blive mere cirkulære og bæredygtige. Vi har specialiseret os i krydsfeltet mellem antropologi og affald. Vores styrke og ekspertise ligger i at kombinere indsigter i menneskelig adfærd med hands-on viden om tiltag og løsninger inden for cirkulær økonomi og affalds- og ressourceområdet. I 2018 er vi blevet udvalgt af Realdania blandt de 100 bedste klimaprojekter i Danmark for vores arbejde med at udvikle dele- og bytteinitiativer. Vi har demonstreret en målbar CO2-reducerende effekt og gjort det nemt at deltage i grønne fællesskaber lokalt.

Vores team består af nysgerrige og engagerede konsulenter, der er passionerede omkring at bruge socialvidenskabelige metoder og analyser til at engagere mennesker og organisationer i cirkulær økonomi og bæredygtighed. Vi har tre fastansatte konsulenter og flere dygtige studentermedhjælpere og praktikanter. Vi benytter også freelancere og samarbejdspartnere til at løse både små, store, simple og komplekse opgaver. Vi har løst mere end 30 opgaver for kommuner, boligselskaber, ministerier og virksomheder om affald, bæredygtighed, cirkulær økonomi og deleøkonomi.

Naboskab er stiftet af Hanne Hjorth og Kristoffer Ravnbøl i 2014 med en vision om at accelerere omstillingen til en cirkulær økonomi med fokus på menneskers adfærd og lavpraktiske effektfulde løsninger. Vi holder til på Enghavevej 80C i København, men løser opgaver i hele landet. Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller hvordan, vi vil gribe en opgave an for jer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores team

Hanne
Hanne Hjort Jensen
Founder and CEO
Kristoffer
Kristoffer Ravnbøl
Founder and CEO
Emil
Emil Ambus Madslund
Student Assistant
Sofie
Sofie Dideriksen
Intern
Jonathan
Jonathan Jakobsson
Intern
NT9A4933
Mie Damkjær Geertsen
Projektleder

Find os

X