Musikparlamentet

Vi har til hensigt at være musikbranchens og musiklivets uafhængige partner, når det gælder debat af problemstillinger inden for musikkens verden

Om os

Musikparlamentet er en uafhængig debatforening etableret i 2008, der arbejder for at fremme og fortsætte udvikling i musikbranchen og det danske musikliv. Vores aktiviteter er centreret omkring faste debatarrangementer i København og Århus, som oftest kombineret med koncerter med interessante upcoming-navne som en reminder om, at det er musikken det handler om. Vi laver desuden konsulentarbejde og arrangerer debatter for andre organisationer og aktører.

Musikparlamentet har til hensigt at være musikbranchens og musiklivets uafhængige partner, når det gælder debat af problemstillinger inden for musikkens verden. Det betyder ikke, at vi ikke har meninger, men som organisation er det vores mål at bevare et neutralt ståsted.

Vi samarbejder bl.a. med Rytmisk Center København, Promus, KODA, DMF, DAF, DUP, IFPI, RMC, Statens Kunstråd, SNYK, ROSA, SPOT Festival, Roskilde Festival, Musikzonen og Huset i Magstræde.

Vores team

musikparlamentet_sarah
Sarah El-Zein
musikparlamentet_amalie
Amalie Sejersdahl Mikkelsen
musikparlamentet_christian
Christian Gottschalk
musikparlamentet_lone
Lone Kjeldgaard

Find os

X