Humanitrack

Humanitrack er en online platform, nyhedsfeed og dataressource for menneskehedens udfordringer, ambitioner og drømme – et community af communities, der samler kræfterne, inspirerer og skubber os fremad.

Om os

“Skub fremad i fællesskab mod menneskehedens mest presserende mål, udfordringer og drømme..”

Humanitrack er drevet af brugernes indhold fremlagt som et udvalg af menneskehedens største udfordringer og drømme i form af en række mere afgrænsede og overkommelige missioner. Humanitrack giver et visuelt overblik alle missionerne, deler og promoverer indhold uploadet af brugerne, faciliterer ny forskning, samarbejde og idéer og indikerer investeringsområder. Der er så meget information derude og så mange mennesker, der arbejder i hver sit område på menneskehedens udfordringer og drømme…og nu er der ét fælles sted, der samler kræfterne og skubber os fremad.

Humanitrack…

…bringer communities verden over sammen for at samarbejde og dele ressourcer

…er en organiseret platform for information om teknologi, idéer og innovation

…gør det nemt for alle at dele information og viden om – og tage del i – at gøre verden til et bedre sted

…tilbyder et outlet for nye idéer og en modtagelse, der får dem til at vokse og udvikle sig

…accelererer menneskehedens fremdrift ved at identificere de udfordringer, som har størst effekt og chance for succes

…giver et hurtigt visuelt overblik over, hvor langt vi er som menneskehed

Vi ønsker at skabe en platform, der på en enkel og elegant måde skaber overblik over, hvor vi er på vej hen os menneskehed, og hvor langt vi er. Her vil det være muligt at bringe mennesker, communities, ekspertindsigter, idéer, ressourcer og nyheder sammen, alt sammen i et forsøg på at samarbejde omkring at tage de næste skridt som menneskehed sammen, hurtigere. Alle skal kunne bidrage på den måde og det niveau, der passer til dem. Vi ønsker, at du som bruger har følelsen af, at du er med til at gøre en forskel og rykke, der hvor det gælder, at du ser din egen og vores fælles fremskridt – og, vigtigst af alt, at du har det sjovt, mens du gør det!  Så tag superheltedragten på, menneskehelt, vi har missionerne klar til dig…

Vores team

Maxwell_Hartman
Maxwell Hartman
Founder and CEO
+45 21 69 38 28
Thor_Larsen
Thor Rigtrup Larsen
Chief Strategist
+45 61 42 36 87

Galleri

Find os

X