HackYourFuture

HackYourFuture er en non-profit forening, som underviser flygtninge, asylansøgere og mennesker med meget begrænset adgang til arbejdsmarkedet i computerprogrammering. Vi anser det som win-win: De studerende kan skabe sig en bæredygtigt fremtid i Danmark, mens danske virksomheder får flere dygtige udviklere.

Om os

HackYourFuture er en non-profit forening, som underviser flygtninge, asylansøgere og mennesker med meget begrænset adgang til arbejdsmarkedet i computerprogrammering med fokus på web-udvikling. Vi underviser bl.a. i HTML/CSS, Javascript, Git, Node.js, MySQL med Expresss.js og React. Vi tilpasser hele tiden undervisningsplanen, så den forbliver relevant og matcher arbejdsmarkedets krav. Alle underviserer er frivillige it-professionelle.

Vores kursus er gratis, det strækker sig over 7 måneder og undervisningen foregår om søndagen. Desuden har de studerende hver uge cirka 25 timers projektbaseret hjemmearbejde og får hjælp gennem vores Slack-channel og online fællesskab. Vores målsætning er, at finde arbejde til de studerende gennem vores netværk og give dem redskaberne til at skabe sig en bæredygtigt fremtid i Danmark.

Det er vores håb, at uddannelsesprogrammet er med til at gøre integrationen lettere for de studerende, da vi synes, at nyankomne borgere er en kæmpe ressource og ikke en omkostning for samfundet.

Vores team

Christopher
Christopher Klüter
Managing Director
Marie
Marie Hoff
Integration Manager
Benjamin
Benjamin Hughes
Educational Director

Find os

X