DANSIC – Danish Social Innovation Club

DANSIC er Danmarks største platform for social innovation. Det er en professional, frivilligdrevet og non-profit organisation, drevet af ambitiøse studerende. DANSIC bringer forskellige aktører i samfundet sammen om at løse aktuelle sociale udfordringer

Om os

Den 22. juli 2011 etablerede Steffen Thybo Drostgaard og Lasse Zobel DANSIC. Motivationen bag DANSIC var at imødekomme behovet for en ambitiøs og tværfaglig platform, der udforsker de muligheder og udfordringer, som findes indenfor social innovation og entreprenørskab i Danmark.

DANSICs mission er at være en platform for social innovation og entreprenørskab i Danmark. Vi ønsker at inspirere skabelsen af nye produkter, services, organisationstyper og forretningsmodeller, målrettet mod at finde løsninger på samfundsmæssige udfordringer.

Vores vision er at skabe et samfund, der er socialt, miljømæssigt og økonomisk stabilt. For at nå dette, ønsker DANSIC at frembringe en bølge i samfundet, hvor borgere bliver bevidste om de positive forandringer social innovation kan bære med sig.

DANSIC har en unik struktur. Hvert år nulstiller vi organisationen med en nye bestyrelsesmedlemmer og et nyt hold af frivillige. Det gør vi for at sikre et vedvarende højt niveau af innovation. Således er vores mål at vores årlige begivenhed om social innovation forbliver inspirerede, udfordrende og relevant for morgendagens samfund.

Vores organisation består af omkring 30 frivillige om året, som er inddelt i forskellige arbejdsgrupper ledsaget af bestyrelsen. Vores frivillige er enten danske eller internationale, der er tilknyttet forskellige studier på en bred vifte af universiteter og uddannelsessteder i Danmark. På den måde sikrer vi et overordnet højt niveau af diversitet og tværfagligt arbejde.

Derudover samarbejder vi et stort antal af freelancers, virksomheder og organisationer, der hjælper os med at realisere vores ambitioner. Alt dette med forhåbninger om at skabe et samfund, der er socialt, miljømæssigt og økonomisk stabilt.

Vores team

pernille
Pernille Larsen
President
millema
Mille M. Andersen
Vice President
fridaf
Frida Freiesleben
Vice President

Find os

X