Cbot.dk

Vores vision er at gentænke måden, hvorpå vi tilgår informationer og får besvaret spørgsmål. Vi arbejder med dialogbaserede løsninger og skaber blandt andet bedre oplevelser til events ved hjælp af chatbots.

Om os

Firmaet CBOT.dk blev stiftet tilbage i starten af året 2018 med på fokus på at udvikle skræddersyede chatbots.

Med udgangspunkt i den udfordrende måde, hvorpå vi tilgår informationer, satte CBOT.dk sig målfast på at gentænke denne kompleksitet gennem dialogbaserede interaktioner og nemmere adgang til informationer – alt sammen ved hjælp af teknologien chatbots.

At tilegne sig adgang til informationer eller blot få svar på et spørgsmål nu til dags, kan hurtigt blive en større udfordring. Særligt til events såsom konferencer, messer og festivaler, er informationer spredt alle steder på et utal af platforme – i flere forskellige Facebook grupper, på hjemmesider, på en udleverede brochure og sådan fortsætter listen.

Alt dette er med til at gøre vores liv og oplevelser under events kontinuerligt vanskeligere og irritabelt.

Derfor har CBOT.dk specialiseret sig i sammekoblingen af alle disse informationer på et let tilgængeligt medie, bestående af en “virtuel person” med en højavanceret artificial intelligence “hjerne”, som døgnet rundt fungerer som din egen personlige assistent – også kaldet en chatbot! – Spørg, og du skal få svar.

Vores team

Mathias - English - Edited
Mathias Giovanni
Founder and CEO
Simon - English - Edited
Simon Lindhardsen
Founder and CEO
Anders - English - Edited
Anders Møller
Data Scientist

Galleri

Find os

X