C Muligheder

Ved du, at der i Danmark alene uddeles over 10 mia. kr. årligt til projekter, og at det er muligt, at få del i dem? C Muligheder tilbyder konsulentbistand inden for fondssøgning og forretningsudvikling. 

Om os

Jeg hjælper små virksomheder og organisationer med at identificere, udvikle og realisere jeres idéer, uanset om I skal starte nyt firma op, finde og søge fonde eller udvikle nye projekter og forretningskoncepter. Hvis du brænder for en idé eller en sag, kan C Muligheder hjælpe dig med at opnå dine mål.   

Om din motivation er at lave en fødevarerevolution, udgive en kunstbog eller at forsyne 20 landsbyer med strøm, er ikke afgørende for mig. Det afgørende er, om du brænder for det, du laver. Hvis du gør det, kan C Muligheder bistå og understøtte, at det sker med respekt for dine værdier og med udgangspunkt i dit behov. 

C Muligheder har bred erfaring med at hjælpe socialøkonomiske virksomheder med fondsansøgninger. Der er mange muligheder for virksomheder og foreninger for at søge fonde. Jeg rådgiver om alle typer ansøgninger til legater, fonde og offentlige puljer. Jeg kan eksempelvis træde ind allerede i idé-fasen eller hjælpe med at stramme op til sidst og sikre, at de rigtige pointer bliver fremhævet. Hvis I planlægger at kontakte en fond, kan jeg også bistå jer i forberedelserne. 

Bag C Muligheder står Lone Christiansen. Jeg har en bachelor i Historie og en Master i Afrikastudier og bred erfaring med at arbejde med frivillige, projektstyring, fondssøgning, ledelse, visuel strategiudvikling, koordinering og projektledelse. 

Vores team

Lone2a
Lone Christiansen
26 46 52 95

Find os

X