Vision

KPH arbejder for at understøtte sociale iværksættere, fordi vi mener, at de er afgørende spillere i forhold til at skabe en bæredygtig fremtid. Jo flere innovative kreative mennesker vi samler, des bedre sociale løsninger kan vi skabe!

Med et hus fyldt til randen af sociale iværksættere kan vi vende udfordringer til muligheder. Vi kan blandt andet udforske nye måder at bruge kaffegrums, insekter, kultur, kreativitet og eksisterende strukturer.

Iværksættere har brug for netværk, fællesskaber og rådgivning, hvor sparring og videndeling er med til at underbygge og støtte sociale forretningsideer i den spæde fase.

Ved at skabe et fælles rum for udvikling kan vi kombinere løsninger, øge vores kulturelle og sociale indflydelse og hermed bidrage til løsningen af FN’s 17 bæredygtighedsmål.

KPH vil udvide til flere byer og er i en proces ved at skabe en national hub for socialt iværksætteri, der kan repræsentere Danmark internationalt.

Som en del af det globale samfund, oplever Danmark store ændringer, som udfordrer vores samfundsstrukturer, arbejdsmarked, tillid og engagement til statslige, private og offentlige institutioner og ikke mindst til hinanden.

Der er behov for innovative iværksættere for at skabe ny værdi i udførelsen af nogle af velfærdssamfundet traditionelle opgaver. Kultur og kreativitet skal understøttes som metoder til at nedbryde fordomme og øge tolerance på lige fod med andre fagområder og tiltag.

Der er i stigende grad brug for nogle som tør nytænke på området omkring integration af kulturinitiativer, sociale velfærdsproblematikker og byudvikling – KPH’s mission er at understøtte sociale iværksættere på deres vej for at skabe den forandring.

Sekretariat
0 (3)
Maria Dilling Elken
Community Manager & Booker
+45 5217 3852
kph anne katrine
Anne Katrine Heje Larsen
Founder and CEO
kph freja
Freja Bach Andersen
Student Assistant and Graphics
kph volume simon
Simon Homgaard
Head of KPH Volume
+45 5217 9952
kph volume nete
Nete Bo
Booker KPH Volume
+45 5217 9952
kph marie-louise
Marie-Louise Bøving-Andersen
Volunteer
kph sanne
Sanne Frengler
Bookkeeper
+45 5217 2752
kph conor
Conor Clancy
Head of Innovation
+45 4240 0791
Board
unnamed (3)
Andreas Lange
Formand
EML_0086
Martin Speiermann
Næstformand
unnamed
Anne-Sophie Vinther
Bestyrelsesmedlem og Kasserer
unnamed (1)
Pelle Pedersen
Bestyrelsesmedlem
unnamed (2)
Torben Elgaard Jensen
Bestyrelsesmedlem
ditlev-portrait
Ditlev Tøjner
Bestyrelsesmedlem (Beboerrepræsentant)
søren bestyrelse
Søren Mølstrøm
Bestyrelsesmedlem (Beboerrepræsentant)
Presse

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er inden for journalistisk og med en interesse indenfor impact startups, socialt iværksætteri, Sustanible Development Goals eller SDG målinstrumenter. Vi har 10 års erfaring indenfor flere forskellige sektorer og vi har været involveret i mere end 1000 events.

Download KPH Årsrapport 2017 for at vide mere om vores værdiskabelse.

X