FLEX 3. SAL

Vores flexkontor på 3. salen er ét åbent kontor med ca. 20 siddepladser, hvor du giver 650 kr. om måneden (ex. moms) for en flexplads.

Dette giver dig adgang til kontoret og du kan bruge det så meget du vil. Der er ikke faste pladser, hvilket betyder, at du skal tage dine ting med dig når du kommer og går

FAST PLADS 3. SAL

På 3. salen har vi også vi også et kontor kaldet ”8-4”, hvor vi har omkring 25 enkeltmandsborde fordelt i ét stort kontor.

Her betaler du 1000 kr. (ex. moms) om måneden, og får en fast plads, hvor du kan lade dine ting stå og indrette dig som du har lyst.

FLEX 4. SAL

Flexkontoret på 4. sal har 12 siddepladser, og du giver 1000kr. (ex. moms) om måneden for en flexplads heroppe.

Med denne plads har du adgang til kontoret og du kan bruge det så meget du vil. Der er ikke faste pladser, hvilket betyder, at du skal tage dine ting med dig når du kommer og går.

FAST PLADS 4. SAL

Vores faste pladser på 4.salen er inddelt i 4 ”øer” og har omkring 16 siddepladser.

Her har du muligheden for at leje et enmandsbord for 1500kr. (ex. moms) om måneden eller en hel ø, med fem pladser for 4500 kr. (ex moms) om måneden.

Med en fast plads betyder det at du kan lade dine ting være og indrette dig som du har lyst.

LUKKET KONTOR

På 4. salen har vi også 6 lukkede kontorer. Her har du muligheden for at leje et helt kontor for mellem 6000-8700 kr. (ex. moms) om måneden. Prisen afhænger af størrelsen, da alle kontorerne er forskellige.

På det lukkede kontor skal du selv møblere, og det er kun dig og eventuelle kollegaer eller medarbejdere der har adgang til kontoret.

X