KPH VOLUME
KPH VOLUME er Københavns mest autentiske kultur-venue.

Den gamle, tidligere sporvognsremise er 700 m2, og kan huse op til 800 mennesker i den rå, rustikke hal.

I KPH VOLUME er der højt til loftet – både fysisk og kulturelt. Hallen danner året igennem ramme for events af enhver karakter; udstillinger, festivaler, konferencer, filmvisninger, modeshows, filmoptagelser, fester og meget andet.
Kort sagt; KPH VOLUME er rå autencitet og glade kunder!
T-RUMMET

T-RUMMET er vores store eventlokale på KPH. Som ordet indikerer, så er rummet formet som et T, hvilket giver brugerne rige muligheder for at holde store oplæg, eller udnytte rummet til breakout-sessions. T-rummet danner rammerne for afholdelse af større workshops, stormøder, oplæg og ferniseringer. Der er fast tilknyttet et stort lærred og tilhørende projektor. Derudover kan man få adgang til caféen, så gæsterne kan tilbydes kolde og varme drikkevarer.

I T-rummet er der plads til 100 personer, heraf 50 siddepladser. Det er placeret på 3. Sal, hvilket giver et smukt lysindfald.

Skulle du sidde med behov for et inspirationsoplæg eller 2, så har vi et helt hus fyldt med inspirerende iværksættere klar til at give jer netop dette. Ligeså tilbyder vi også mødefacilitering og fuld forplejning. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Prisen fra 4500 DKK (ex moms)

MØDE FACILITETER

På KPH er vi heldige at have intet mindre end 6 mødelokaler og 2 workshoprum. Vi kan således tilbyde rum til de helt små møder også eller de intime workshops og præsentationer. Vores mødefaciliteter har plads til 6-20 personer.

Ønsker I de kreative rammer, så skal I booke jer ind på mødelokalerne på 3. sal, hvorimod lokaler på 4. sal har det lækre lys og mere rene udtryk.

Vi tilbyder fuld forplejning af alle typer af møder. Dertil kan I booke husets beboere til inspirationsoplæg i alt fra medborgerskab, dyrkning af afgrøder i ørkenområder, synssimulation, deleøkonomi, mobile urinaler, insekter som proteinkilde og meget andet.  Lad os tage en snak om jeres behov.

Prisen fra 2500 DKK (ex moms)

X