Nyheder februar 2014

NY MEDARBEJDER, PARTIET ’ALTERNATIVET’ & COPENHAGEN SERVICE JAM.

Glædelig midt februar KPH’ere. Selvom det er gråt og virkelig vinteragtigt, så sker der selvfølgelig alligevel masser af spændende ting i og udenfor KPH.

KPH får en ny medarbejder, der er events i T-rummet, invitation til FOKUS Festival 2014 og din organisation kan blive den af BørneDistortion, samt meget mere! Enjoy :)

 

WAX MUSIC AFHOLDER EVENT I T-RUMMET – FREDAG D 14. FEB KL. 20.30

På fredag kan du opleve en audiovisuel debutkoncert med duoen Wax Music, når de indtager KPH Projects og for første gang åbner op for deres stemningsfulde lydunivers. Arrangementet åbner kl. 20:30, og koncerten starter kl. 21:30. Det vil desuden være muligt for at forsyne sig med drikkelse i baren, der dog kun kan tage imod kontanter – så bliv endelig til en øl eller et glas vin efter koncerten.

PARTIET ’ALTERNATIVET’S DIALOGMØDE i TRUMMET –  TORSDAG D 20. FEB KL 17-20

Hos Alternativet ser vi kunsten og kulturen som en helt central nerve i samfundsudviklingen. Derfor har kunsten og kulturen også prioriteret rolle i den måde vi tænker politik på.

Igennem februar kan du være med til at sætte dit præg på, den fremtidige politik for kunst og kultur i Alternativet. Vi vil både lytte bredt og kvalitativt for at få de bedste idéer og indspark. Derfor har vi brug for dine tanker, visioner, drømme og frustrationer for at få et fyldestgørende billede af, hvordan Alternativet kan bidrage til den bedste kulturelle fremtid.

Den 20. februar afholder vi et dialogmøde hos KPH Projekthus fra klokken 17:00 til 20:00.

Du behøver ikke være “ekspert” for at deltage. Du behøver heller ikke være medlem af Alternativet, alle er velkomne. Dog vil dialogen tage udgangspunkt i den retning som Alternativet allerede har sat under overskriften “Kunst & Kultur”. (Læs mere her: http://alternativet.dk/politik/kunst-kultur/

Har du ikke mulighed for at deltage i de fysiske arrangementer, men vil du gerne komme med dit bidrag? Så kan du deltage i politikudviklingen online på www.tagdel.dk/alternativet fra 13. feb. – 2. marts.

Alle er selvfølgelig meget velkomne til at lave små debatgrupper i egne netværk og uploade udbyttet online. Om det er diskussionen over aftenbordet eller mødet i en netværksgruppe, der sætter rammen er ikke vigtigt for os – mulighederne er mange og forhåbentlig er visdommen stor☺

Så tag del i en ny politisk kultur i praksis og bidrag med såvel nysgerrighed og spørgsmål, som viden og svar. Involver din familie, venner og netværk – hvis de og du lyster.

Vi glæder os til at se dig. Tilmed dig på facebook-eventet her: https://www.facebook.com/events/576360292451182/?fref=ts

 NY MEDARBEJDER I SEKRETARIATET

Vi er super glade for at kunne byde velkommen til Rasmus Schack. Rasmus starter på KPH tirsdag d. 18 februar og han skal være host for KPH’s fede 4. Sals og sørge for nye beboere, networking, skabe synlighed og meget mere.

Velkommen til!!!

INVITATION TIL BRING YOUR OWN BEAMER – D 21. -22. februar

Oplev det nye verdensomspændende videoformat Bring Your Own Beamer (BYOB) på Tøjhusmuseet på Slotsholmen d. 21. og 22. februar.

BYOB er et åbent format, hvor et stort antal videokunstnere og andre, der arbejder kreativt med videomediet, inviteres til at skyde (beame) deres videoproduktioner op på Tøjhusmuseets unikke historiske vægge, gulve, lofter og kanoner. BYOB bygger på den simple ide: find et sted, invitér en masse kunstnere, og bed dem om at medbringe deres egne videoprojektorer. Formatet er udviklet af den hollandsk-brasilianske kunstner Rafaël Rozendaal og har været afholdt overalt i verden, bl.a. New York, Sao Paulo, Barcelona, Sydney og Seoul.

Du kan opleve BYOB som beskuer eller deltage med egen projektor. Se betingelser for deltage på: https://www.facebook.com/events/251132741731158/?previousaction=join&source=1

D. 23/2 falder BYOB sammen med den verdensomspændende OPEN DATA DAY. Her er det et krav at man som deltager remixer kunstværkerne fra SMKs samling. Se værkerne hos: http://www.smk.dk/copyright/creative-commons

Inden det går løs om aftenen på Tøjhusmuseet, er der workshop for alle, der har lyst til at mødes og arbejde med videoer i fællesskab. Marieke Verbiesen kickstarter workshoppen og demonstrerer sit live animation-værktøj. Kom, se, hør og prøv, hvordan hun laver stop motion videoer fra stillbilleder og ting. Tilmelding til workshop på: info@fokusfestival.dk – gerne inden torsdag eller på: https://www.facebook.com/events/1403523239905240/?ref=22

BYOB er en del af FOKUS 2014 videokunstfestival, som løber af stablen d. 6. februar – 2. marts 2014. FOKUS er Danmarks største videokunstfestival og en tilbagevendende årlig begivenhed arrangeret af Nikolaj Kunsthal. Find det fulde program på www.fokusfestival.dk.

BYOB arrangeres i et unikt samarbejde mellem FOKUS, FROST og SMK og er støttet af Wonderful Copenhagen som led i Wondercool – en stribe af kulturelle events i februar måned, der skal øge byens kulturelle puls.

BØRNEDISTORTION 2014 I BAVNEHØJGÅRDEN

Kalder alle KPH beboere der kunne være interesseret i at samarbejde med BørneDistortion som i år holder festlighederne her i Bavnehøjgården. BørneDistortion holdet leder efter samarbejdspartnere der gerne vil lege med i opsætning og afvikling af eventet.

De er allerede i kontakt til Bavnehøjgårdens øvrige aktører (AFUK, Game, Skate) og vil selvfølgelig gerne tappe ind i KPHs mange gode projekter – specielt jer der arbejder med børn og unge.

BørneDistortion kommer til at foregå følgende dage her i gården:

Lørdag d. 31. maj – Pre BørneDistortion

Onsdag d. 4. juni – Satellit BørneDistortion

Torsdag d. 5. juni – Satellit BørneDistortion

Derudover vil der foregå BørneDistortion på både Nørrebro og Vesterbro den 4.+5. juni samt Finalparty BørneDistortion lørdag d. 7. juni ved Fisketorvet.

Hvis du er interesseret i at være med til BørneDistortion 2014, så skriv en mail til: kids@cphdistortion.dk

COPENHAGEN SERVICE JAM I THE RABBIT HOLE – D 7.-9. MARTS

Copenhagen Service Jam is a part of Global Service Jam, a global event that will take place on 7 – 9 March 2014. During that weekend, people who are interested in creativity and service design collaborate together to come up with service concepts, using service design thinking toolkits.

Copenhagen Service Jam is open for around 20+ creativity and service design enthusiasts. You’ll be working with people you might never have met before, bouncing ideas off one another and building on what bounces back. People all over the world are Jamming around the same theme, sharing insights and support globally. And it’s not just talking – you are here to turn your ideas into a concrete design, prototype and plan of action which you or somebody else might want to make real.

Se mere på deres hjemmeside http://www.copenhagenservicejam.com/ eller på facebook https://www.facebook.com/copenhagenservicejam