Mizz Understood

Dans kan og skal gøre en forskel! Med det som udgangspunkt udvikler vores nye KPH-beboer Mizz Understood – Dance & Performance show-produktioner til alt fra store virksomheder, privatpersoner samt workshops til folkeskolen, hvor dansen skal være med til at afhjælpe mobning igennem konceptet Dans & Dialog.

Vi er bare 3 energiske gutter, som elsker at danse. Vores speciale er at skabe danseshows og professionel koreografi til alt fra corporate events og modeshows til workshops for folkeskolen. Dansen skaber for os en enorm glæde, som vi ønsker at give videre til vores omgivelser. Derfor er Mizz Understood både vores passion og levevej.‘ siger Niels Justesen, Simon Glæsel og August Mailand.

Mizz Understood startede faktisk ud med at skyde en dansevideo i vores rå lokaler i KPH Volume og kom den vej ind i arbejdsfælleskabet, hvor de er at finde i 8-4 kontoret idag.

Så har du brug for en dansepartner eller input til dit event, så kig forbi KPH, hvor der bliver øvet koreografi og jazzhands på gangen. Vi byder alle kulturiværksættere velkommen i vores lille hus på Enghavevej.

 

Du kan også bare tjekke Mizz Understood’s fede arbejde ud på: www.mizzunderstoodcrew.com