KPH EVENTS // AUGUST

Kære KPH venner!

Ikke en eneste sommerdag er det blevet til i juli – suk. Men vi tegner en mandala, vender ryggen til fortiden og ser frem mod en ny måned, hvor den ikke skal have for lidt. Vi skal danse til den lyse morgen i Volume, hvor de fedeste DJ’s, de nyeste danske navne og selveste Baby Woodrose kigger forbi. Vi skal skåle i bobler til sæsonens første Pagnefredag. Og sidst på måneden skal vi se, hvor seje vi er til parkour og street art. Scroll ned og se, hvad august har at byde på!​

STRØM FESTIVAL 2017

For 11. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. På KPH Volume lægger vi hus til Strøm Rave, hvor tre progressive aktører fra den danske klubscene præsenterer forskellige afarter af den elektroniske genre. Blandt kunstnerne finder man bl.a. Tine Valentin, Sousa/Schmidt & Chapeau og ZOOKEEPERS. Find knæklysene frem og smut afsted til Strøm!

Hvad: Elektronisk musikfestival
Hvor: KPH Volume
Hvornår: 2.-5. august
Pris: 110 kr. pr. event
Tilmeld dig her

PAGNEFREDAG

Efter en sløv sommer lader vi propperne springe for en ny sæson! De gode initiativer og de ivrige sjæle står i kø – er det mon dig, der skal starte et spændende nyt projekt op dette efterår? Eller er det nu, du skal føre din virksomhed op til det næste niveau? Mød op, få et glas bobler, fortæl om dine visioner og lad dig inspirere af andres.

Hvad: Fredagsbar
Hvor: KPH 3. sal
Hvornår: 4. august kl. 16.00
Pris: Gratis
Tilmeld dig her

WISEUP WEDNESDAY

Kender du dit “why”? Hvad bidrager du med til verden – eller til dit team? Kom med til WiseUp Wednesday 9. august og bliv skarp på din vision og mission. Så står du stærkere over for dine kunder, investorer og kolleger. Workshoppen ledes af Stine Halmind, som har hjulpet mange iværksættere med at optimere deres kommunikation og motivation, og i sidste ende deres forretning.

Hvad: Workshop
Hvor: KPH 3. sal
Hvornår: 9. august kl. 8.30
Pris: 50 kr.
Tilmeldingsoplysninger følger – hold øje med facebook!

FREE YOUR MIND

Copenhagen Psych Fest står bag denne psykedeliske aften, hvor legenderne fra Baby Woodrose sender publikum på et musikalsk syretrip. Stonerbandet De Forbandede og Octopys Syng fra Finland tager også med, og så skal vi helt ud i det bevidsthedsudvidende verdensrum med Måneskjold.

Hvad: Syrerock
Hvor: KPH Volume
Hvornår: 11. august kl. 19.00
Pris: 225 kr.
Tilmeld dig her

UHØRT FESTIVAL

Det er 5. år i træk, at Uhørt præsenterer de nyeste kunstnere, der er på vej til at slå igennem på den danske musikscene. For kun 150 kr. kan du opleve hele 39 veloplagte artister, der er klar til at vise publikum, at de er “the ones to watch”. Engagementet er i top, genrene mangeartede og chancerne for at finde et nyt yndlingsband omkring 99 %.

Hvad: Ny dansk musik
Hvor: KPH Volume
Hvornår: 18.-19. august
Pris: 150 kr. + gebyr
Tilmeld dig her

GAME FINALS

GAME Finals er det officielle DM i street basket, men de højspændte kampe er ikke det eneste du kan opleve denne dag. Prøv selv kræfter med parkour, gadefodbold, street dance, street art og meget mere. Instruktører står klar til at guide både store og små, og det koster ikke en krone.

Hvad: Street sport event
Hvor: Gården mellem KPH og GAME
Hvornår: 26. august kl. 10.00
Pris: Gratis
Tilmeld dig her