KPH EVENTS // APRIL

KPH EVENTS // APRIL

Kære KPH Family, Vi skal til det.

April starter hårdt ud med masser af muligheder for networking! Allerede i aften skyder vi måneden igang med Pagnefredag – the Dance-off Edition og søndag kan du være med til Sunday Lunch.

Der er fester, lopper, lyd og teater og du kan blive klogere til Wise Up og hos Ladies First – og det hele sker lige her på KPH og I KPH Volume

Vi ses!


PAGNEFREDAG – THE DANCE-OFF EDITION

//1. APRIL 16-19 I T-RUMMET

JA DA! Denne måneds Pagnefredag har vi allieret os med Schack som vil spille musik for os over et glas bobler. På et eller andet tidspunkt ml 16-19 liner vi op med ‘Soul Train Line’ og du kan tage din business partner eller ven under armen og lave det bedste dance moves!

Se eventet her

BRING A FRIEND! Vi ses til Pagnefredag


SUNDAY LUNCH // 3. APRIL 13-16 I T-RUMMET

KPH inviterer til Sunday Lunch for KPH´ere og netværket af partnere, familier og venner.

Vi vil gerne samle vores dejlige kolleger, og møde venner og familie, som har lyst til at tilbringe deres søndag i selskab med en flok rare mennesker, kendte som ukendte. Alle er velkomne!

Vi skal spise, drikke kaffe, høre musik og ellers bare sludre om stort og småt i ægte Sunday Lunch stil. Økokalaset og Fødevare Fællesskabet står for at kokerere en lækker økologisk frokost til os, og 10 af jer er så heldige at få lov til at deltage i madlavningen.

Økokalset – Det intiutive køkken tilrettelægger madlavning for deltagere, som får lov at kaste sig ud i madlavningskunst med plads til nye ideer og samtidig på en sikker basis, så vi garanterer en lækker økologisk froksost til alle tilmeldte kl 13. Carsten Hjort fra Økokalaset styrer slagets gang i køkkenet.

Hvis du vil være med til at lave maden i det intuitive køkken skal du sende en mail til Julie Lindberg Skovmand, julie@orangelead.dk. Og desuden møde på KPH i køkkenet på 3. sal kl 11, klar til den første kop kaffe og en omgang intuitiv køkken! – Der er plads til 10 personer til at lave maden.

Det koster kun 40 DKK og dækker mad, kaffe og juice. Der er kun plads til 50 gæster så HUSK tilmelding og betaling.

TILMELDING OG BETALING:
Betaling sker via mobile pay: 26143878 tekst: KPH sunday lunch (gem kvittering)
Tilmelding, skriv mail til Julie: julie@orangelead.dk med kvittering fra mobile pay

 

 


 

VOLUME SOUND WORKSHOP #6 // 4. APRIL 17-22

I KPH VOLUME

Vi skal til det igen. KPH Volume lukker som vanligt dørene op for Lyd workshop ved Wakan Taka Soundsystem.

Kom og få en lytter eller kom selv med noget!

Nye drivers i gamle klæder
Turbosound floodlight
Turbosound TMS2,
SRT Nucleus

Denne gang med KAFFE til folket

Se eventet og kommuniker med lyddrengene her

 


 

BRAIN FOOD FORÅRSFEST – FELT MAGASIN RELEASE // D. 8 APRIL 20-05  I T-RUMMET

Brain Foods forårsfest præsenterer det nye kulturmagasin FELT og fejring af Brain Foods  6 måneder på bagen!

Kom og fest med og hør:

HÔY
Et spædt skandinavisk soloprojekt, der emmer af melankoli, og som lader sig inspirere af elektronica og trip-pop. Hun afsøger gennem dystre toner at placere flere følelser og mere ærlighed i musikken.

PERFECT PLUSH
Perfect Plush er en electropop trio, der netop har vundet karrierekanonens publikumspris og skal spille på årets SPOT festival. Deres musiske vision er at give poppen kant og nerve. Dette skinner igennem i teksterne, hvor det grimme og naive i mennesket er et centralt tema, og i produktionerne, hvor den pæne disco bliver svinet til med lyde, inspireret af den elektroniske undergrund.

Vi ses

 


 

WORLD MUSIC DENMARK – MUSIC MAKER SPACE #1 // D. 13 APRIL 16-21 I T-RUMMET

På med arbejdstøjet! World Music Maker Space #1

Hvorfor sidde hver for sig derhjemme og kæmpe med at føre ideer og projekter ud i livet, når man kan gøre det sammen?! World-miljøet i Danmark er i forvejen præget af iværksætterånd og foretagsomhed, så hvorfor ikke mødes og skabe bedre projekter i fællesskab?

Tag dit eget projekt eller din egen idé med eller kom og hjælp andre med deres!
Et makerspace er et fællesskabsorienteret arbejdsrum, hvor man mødes og hjælpes ad med at udtænke, udvikle eller udleve idéer, koncepter og produkter. Du er velkommen til at komme og få feedback på dit eget projekt, du kan medbringe en helt ny idé, eller du kan møde op og lytte med og hjælpe andre med at styrke deres idé.

Læs mere om eventet her og få madbilletter her

 


 

TAG DEL – VORES SYDHAVN // D. 14 APRIL 17-20 I DET GAMLE POSTHUS, SV

Vil du gerne hjælpe med at realisere projekter i Sydhavnen og sætte præg på den lokale udvikling af vores bydel? Så kom til workshop torsdag den 14. april 2016, kl. 17-20. Workshoppen bliver afholdt i Det Gamle Posthus, Borgbjergvej 26, 2450 København SV.

TAG DEL har i samarbejde med Kgs. Enghave Lokaludvalg lavet kampagnen “Vores Sydhavn” her har vi samlet lokale borgere, organisationer og initiativer fra Sydhavnen til at formulere/skabe spændende projekter som de gerne vil have din hjælp til at virkeliggøre.

Den 14 april skal sydhavns borgere tale om udfordringer og potentialer, diskutere mulige løsninger og sammen føre projekterne ud i bydelen.

Læs mere om eventet her


 

 

TEATER 1760 – FORESTILLING // D. 10-15 APRIL I KPH VOLUME

FORNYELSER – Der hvor solen går ned

Teater 1760 opsætter forstillingen i KPH Volume.

Fornyelser af byer og mennesker:
Begrebet fornyelser er omdrejningspunktet for denne sceneproduktion, som udspringer af en undersøgelse af byfornyelsen af Vesterbro og de massive forandringer som kvarteret har gennemgået.  “Fornyelser dér hvor solen går ned” behandler fænomenet fornyelse i en bredere forstand og undersøger forholdet mellem by, hjem og identitet. Mellem mursten og mennesker, mellem kroppen og byens rum. Hvad sker der i mennesker, når deres omgivelser forandrer sig? Hvordan ser en indre sanering ud?

Medvirkende: Ida Kenskov, Signe Hørmann, Mark Viggo Krogsgaard og Mette Søndergaard Nielsen.
Iscenesættelse: Nynne Roberta
Manuskript: Rasmus Krone
Scenografi: Rosa Birkedal
Lys: Frederik Dahl Hougs

Forestillingen spiller d. 10.-15. april 2016 kl. 20  i KPH VOLUME

Find billetter her

 


 

RITA BLÅ’S LOPPER // D. 17 APRIL 12-17  I KPH VOLUME

Foråret er for alvor over os. Alting springer ud. Der dufter af kaffe og pandekager. og din helt nye sommergarderope hænger lige her og venter på dig. Det er d 17. april i KPH Volume 12-17. Sidste loppemarked i den gamle sporvognsremise inden vi rykker udenfor på boulevarden.

Det er her du finder de bedste skatte til den bedste pris. Der er gratis entré, god steming og alt hvad hjertet begærer for en ægte vintage enthusiast.

Denne gang får Rita besøg af Vintage Bikes København som sælger nyistandsatte klassiske cykler til gode priser
https://www.facebook.com/vintagebicycleskobenhavn/

Boder til d 17. april er udsolgt, men kig forbi vores hjemmeside for kommende datoer og tilmelding http://ritablaaslopper.dk/

 


 

WISE UP WEDNESDAY – JUMPSTART DIN STARTUP // D. 20 APRIL 8.30-10 I T-RUMMET

Vil du vide mere om hvordan du jumpstarter din Startup?!? Hvordan du lettest kan tiltrække kompetencer og være synlig på det nordiske marked?! Så kom med til KPHs næste Wise Up Wednesday.

Denne onsdag morgen skal vi blive meget klogere på at tiltrække de rette kræfter til ens virksomhed og hvordan vi bedre kan udnytte alle de ressourcer, der er derude på en nem og overskuelig måde. Som mindre virksomhed eller entreprenør kan det være en udfordring at finde de rette kompentencer, når du ikke lige har midlerne eller tiden til at finde en ny medarbejder, partner eller investor. Denne Wise Up vil give dig det helt rigtig værktøj til at afhjælpe denne udfordring.

Vi har inviteret STARTUPMATCHER som er ”The Leading Startup Portal In The Nordics” – Det er Tinder for startups. Startup Matcher er for alle som har hjerte for startup miljøet og entreprenørskab! De arbejder med og for startups for at gøre det nemt og overskueligt at tiltrække de rigtige mennesker, investorer mm til din startup, eller omvendt at finde jobs og væres synlig for alle.

Hold øje med vores Facebook side, hvor vi uploader et event snarest med link til billetter, men sæt allerede kryds i kalenderen nu og så ses vi til crossaints og skoldhed kaffe.

 

 


 

LADIES MEET: OM CSR  // D. 21 APRIL 17-20 I T-RUMMET

CSR – Corporate Social Responsibility – lyder flot og måske lidt intimiderende, men vi vil gerne vide om man gøre verdenen et bedre sted og tjene penge samtidig?!

Derfor inviterer Ladies First og KPH  til Ladies:Meet om CSR d. 21 april. Vi får besøg af tre meget spændende talere, der hver især er banebrydende indenfor deres felt og afslutter aftenen med en fælles debat, så vi er sikre på at alle spørgsmål bliver besvaret :)

Louise Koch fra Dansk Erhverv vil tegne det store globale billede og fortælle om FN’s retningslinjer for CSR og de globale mål for bæredygtig udvikling, samt eksempler på partnerskaber på tværs af sektorer, der skaber værdi for virksomhed og samfund. Louise kom i februar 2016 påorganisationen World CSR Day’s liste over de 100 mest betydningsfulde CSR ledere.

Lotte Hjortlund Andersen fra ISS sætter fokus på mangfoldighed, ISS og den nuværende flygtninge situation samt måling af CSR i forhold til værdiskabelse. Lotte kom i februar 2016 på organisationen World CSR Day’s liste over de 100 mest betydningsfulde CSR ledere.

Mikkel Anthonisen, læge, sømand og grundlægger af Sailing Sclerosis, sætter fokus på begrebet CSA – Corporate Social Action: At give mennesker mulighed for at tage ansvar og handle og ikke bare opfatte dem som nogen, der skal hjælpes.

Billetter findes her