Warner Brothers 

”Warner Bros Pictures og SF Studios valgte i forbindelse med premieren på gyserfilmen Nattens Dæmoner 2, at flytte gallapremieren væk fra biografsalens trygge mørke og ud til Volumes store rå og autentiske hal. Her fik gæsterne en oplevelse ud over det normale. Da mørket var faldet på, blev filmen vist i hallen og der blev skreget og jublet. Rammerne var perfekte og vi kunne ikke have forestillet os et bedre sted end Volume til vores event”

 

Pernille Gregersen, Pressechef – Warner Bros Pictures

Warner_Bros._Pictures_logo


 

 

Under Armour

“This hidden gem was the perfect venue to entertain our guests from around the world! The blank canvas of the space allowed for us to create a unique atmosphere that we could tailor to our Brand.  Thandi from KPH was a pleasure to work with and quick to respond to all inquiries! I highly recommend KPH Volume!” 

 

Trisha Joyce, House Manager Europe – Under Armour

 

 

Under_armour_logo.svg


 

Rita Blå’s Lopper

“I foråret inden udendørs sæsonen starter og i efteråret når den slutter, rykker Rita Blå’s Lopper indenfor i KPH Volume. 
Det er et af de venues der fast har lagt rammerne om vores indendørs loppemarkeder. Vi har samarbejdet de sidste 6 år og det er altid en fornøjelse at lave arrangementer i hallen. 
Ud over at den tilbyder de perfekte urbane rammer for et marked, med sit rå udseende, sin historie som DSB’s sporvognsremise og fine detaljer som fx et utrolig smukt lysindfald, så er det også en fornøjelse at samarbejde med KPH Projekthus som har stort indblik og erfaring med eventafvikling og åbne for at lave flexible aftaler, så forholdene bliver gode for alle parter.
Jeg har som arrangør desuden benyttet mig at KPH Volume i andre sammenhænge, både til afholdelse af koncerter og senest et større støttearrangement for børn. Selvom hallen er rå og uopvarmet, børnefesten blev afholdt i november, fungerede den super godt til formålet og ungerne havde en fantastisk fest. “
Rita Christina Biza // Arrangør af Rita Blå’s Lopper
 10704116_625807460870050_2134248900558007682_n (1)

 

Social Iværksætterpris 2015

“Venture Cup lejede Volume til afholdelse af Social Iværksætterpris 2015.
Vi valgte at afholde vores arrangement i Volume pga. dens lækre råhed og dens kæmpe størrelse. Det rå udseende gør den perfekt til arrangementer som involverer iværksætteri, innovation, kreativitet osv., som kun understøttes af det sociale iværksættermiljø den er omgivet af. Til vores arrangement var et venue med lysekroner og bonede gulve alt for formelt og stift. Vi har ikke kunnet finde et andet venue med samme karakter og signalværdi, så der var ingen tvivl hos os om hvor arrangementet skulle afholdes”

logo-2             Venture-Cup

 

 


 

11330043_389836641200177_238052685940289006_n
 Rise and Shine
“KPH Volume er et fantastisk rum, et af dem man ikke finder så mange af i København længere. Volume har kant, det rå rum kan danne ramme om alt fra kunstfestivaller, loppemarkeder og vilde fester. Samtidig er der en utrolig varm stemning på stedet, både på grund af alle de seje iværksættere i området og andre københavnske grupper der bruger hallen til at lave arrangementer. Vi (aktivist kollektivet Renegade Runners) holdt selv et morgenrave i Volume på en råkold februar onsdag morgen fra 7-10 om morgenen. På trods af kulde og råt vejr dukkede der 1400 mennesker op i løbet af dagen og dansede hallen varm. Vi kunne ikke have forestillet os en bedre ramme om en fest, hvor folk bare dansede på kaffe og glæde. Der var fantastisk hjælp fra folkene der styrer hallen og andre brugere, der stillede op og hjalp med anlæg og morgenmad mm. Vi aftalte først at holde festen med Volume 14 dage inden den blev afholdt, alligevel forløb alting helt glat og super professionelt”
Renegade Runners // Rise and Shine events

Bitchslap Magazine
Nick Bridge (DK, NZ), stifter, tekstforfatter og ejer af Bitchslap Magazine: Culture cannot be bought or sold, only created. Having spaces to develop and facilitate culture is a vital part of any city with a sense of self respect. I’m reminded of a quote I think it was Winston Churchill when at war and someone proposed selling all the nations art to raise money for weapons (or similar) and he said ‘then what are we fighting for?’
 
LL Barnes (DK, UK) tekstforfatter og distributør af Bitchslap Magazine: Community spirit, diversity and collaboration are the building blocks of any great capital city and KPH embodies all that is good about Copenhagen. The staff, collaborators and the venue itself are an essential asset, inspiring the local community and sustaining the values that make Copenhagen a place so many different people love to call home.
Samer Khudairi (USA) tekstforfatter og kunstner: KPH Volume is very much apart of the Enghave community and fabric. The space brings together some of the most creative people in the city in a variety of activities. As an American I have taken the pleasure to be apart of some of those events. The funny thing is that explaining KPH Volume to other Americans proves to be quite difficult on account that there is nothing like it, or even comparable to it. KPH Volume, and the nieghboring recreational spaces, and school truly epitomize a Danish ideal. One that should not be considered an added cost, but an added value. 
46b2a27d2020c69bec20f1669cb8cd42_400x400

CPHFTW – Townhall Meetings
“Vi har haft stor success med at samle iværksættermiljøet til vores events ude i KPH Volume. Stedet har den helt rigtige energi, hvilket giver os muligheden for at holde fast i den græsrodsånd, som #CPHFTW oprindeligt blev bygget på” 
Jasenko Hadzic (Managing Director, #CPHFTW)
 logo

unnamed

CPH Business

“Da Cphbusiness Students valgte at leje KPH Volume til vores første Oktoberfest nogensinde, mødte det os top professionel og især servicemindet personale, som gjorde alt fra første kontakt til aflevering af nøglen efter afholdelsen til en yderst behagelig og problemfri process.  

Desuden valgte vi hos Cphbusiness Students KBH Volume til vores arrangement da beliggenheden kunne jo ikke være bedre, lige ved siden af offentlig transport, selve lokalet byder på utallige muligheder til, hvilken slags fest hvor man aldrig risikere at gå på kompromis af intimiteten lokalet byder på.

 


 

imgres-2
 Ganni Show // Copehagen Fashion Week // The Lab
“Vi kontaktede KPH Volume, fordi det er en af de sidste næste urørte større haller, som er tilbage i København. Da vi skulle afvikle et modeshow, var det naturligvis det visuelle indtryk, som var i fokus. Det er efterhånden svært at finde lokaler som KPH Volume i København, fordi det meste bliver renoveret og indrettet til smarte kontorer, arkitekttegnestuer eller sportshaller.

Det var let for os at arbejde med KPH Volume, da de var meget villige til at lade os afvikle showet som vi ønskede. Kort fortalt havde KPH Volume fokus på sikkerheden i salen, som vi naturligvis skulle overholde i forhold til brandmyndigheder og bevillingsregler, men derudover fik vi lov til at stort set alt andet vi ønskede os.

Mange tak til KPH Volume”
Ole Clausen / Producer /The Lab

 

 


 

 

imgres

“Super, tak! Rummet fungerede så godt til Video Shoot. Tak for god pris og for samarbejde”

Signe Svendsen