Deltagende startups for Trial and Error 2015:

 

WonderTicket

“Wonderticket udvider din horisont gennem gratis adgang til kulturelle oplevelser. Du ved ikke, hvad du skal på forhånd – men du bliver en oplevelse rigere.”

wonderticket

https://www.wonderticket.dk/

 

 

Foopla

“Hos Foopla tror vi på et sundt individ og et sundt fællesskab. Vores mål er at skabe en ny, effektiv og sundhedsfremmende indkøbskultur, der fører den bevidste forbruger og den lokale købmand sammen i skabelsen af en unik indkøbsoplevelse. Vi tror på, at forbrugeren kan og vil gøre en forskel.”

foopla2

http://foopla.dk/

 

 

Vikarrieren

“Vikarrieren sørger for fagligt uddannede lærervikarer og nem it-kontaktflade til skolen. Så elever kan koncentrere sig om undervisningen.”

Vikarrieren

 

 

 

Cook With A Local

“Cook With a Local er en social madlavningsplatform der man kan finde andre at lave mad sammen med, og tjene penge ved at afholde events.”

Cook-With-a-Local-600x166

http://cookwithalocal.net

 

 

Streetdinners

“StreetDinners udfordrer til fællesskab i vores gader, hvor lokale arrangører samler naboer og gæster om gademiddage og madlavning.”

Logo

http://www.streetdinners.org/dk

 

 

Beboer Universitetet 

“Beboer Universitetet er en socialøkonomisk virksomhed, der gennem borgerinddragelse sætter fokus på uddannelse, samvær og naboskab.”

Beboeruniveristet
Vindere af DANSIC 2015

 

 

go SOLO

“go SOLO har fokus på sociale motiver, som er lokalt forankrede. Vi skaber sanselige, normbrydende og sjove oplevelser i byen og vi arbejder især med mad og æstetik.”

go solo logo2