Folkemødet på Bornholm 2017 løber af stablen fra den 15 til 18 juni og KPH har for allerførste gang i år sit eget scenetelt, KPH Social Corner. På scenen vil vi gennem en række forskellige events sætte fokus på socialt iværksætteri.

 

Visionen bag scenen
Fremtidens samfundsløsninger skabes af sociale iværksættere.

Flere og flere iværksættere med et samfunds- mæssigt sigte ser dagens lys i disse år. De udvikler nye forretningsmodeller og forfiner eksisterende med henblik på at skabe endnu mere værdi for samfundet og dets borgere.

De sociale iværksættere skaber flere arbejdspladser og mere værdi for byer, kommuner og samfundet. De spotter komplekse samfundsproblemer og er drevet af at finde løsninger på disse.

Vi sætter fokus på socialt iværksætteri og faciliterer mødet mellem forskellige brancher med én fælles vision. En vision om en bæredygtig fremtid, hvor vi kan inspirere hinanden til at tænke i innovative løsninger for et samfund, der står overfor forandring og store udfordringer.
KPH Social Corner er placeret på Nørregade 35 i Allinge som er et helt nyt område på Folkemødet. Området tæller ud over os en scene tilknyttet Gæstgiveren samt en række mad og drikkeboder. I Folkemødets officielle program går scenen under navnet ”N15 KPH Social Corner”. Det officielle program kan ses på Folkemødets hjemmeside.
Kom forbi KPH Social Corner til Folkemødet 2017 – vi glæder os til at se jer.

 

Du kan se programmet her.