KPH fylder 5 år d. 9 maj og vi vil rigtig gerne invitere dig til KPHs fødselsdagsfest. Her skal vi fejre KPH og vores beboere der arbejder med social, kulturel og miljømæssig innovation i et brag af en fest.

kph_A3_posters_02

KPH opstartede i 2009 og har gennem årene gennemgået en stor udvikling. Vi startede ud med 5 grundlæggende organisationer og kan nu stolt fortælle at vi huser 297 enkeltpersoner fordelt på 47 organisationer på KPHs 2 sale. Vi fortsætter med at øge vores indflydelse på samfundet ved at støtte og opbygge kulturelle event og organisationer, økonomisk bæredygtige virksomheder og herigennem skaber arbejdspladser, blandt andet gennem vores kompetenceopbyggende startup program Trial and Error – KPH Accelerator.

På en bredere skala bidrager KPH samtidig til lokal og global innovation igennem vores nordiske og europæiske samarbejder.

kph_A3_posters_05

Vi vil gerne invitere dig til KPHs fødselsdagsfest – En helt speciel eftermiddag med åbent hus i selskab med gode og innovative folk med champagne, pindemadder, fødselsdagskage og live musik. Der vil også være en præsentationsrunde og pitch fra de 4 deltagende organisationer i Trial and Error – KPH Accelerator.