Idéen:
FreeBikes er social ansvarlig reklame, der fremmer uddannelse i Danmark og Afrika. Med vores samarbejdspartnere giver vi gratis reklamecykler til studerende i Danmark. De studerende cykler rundt på cyklen i et år.

FreeBikes er både en dynamisk reklamesøjle og gratis transport til uddannelse. Når der er gået et år, sender FreeBikescyklerne til Senegal og Ghana i Afrika. Her hjælper cyklerne de studerende, der har langt til uddannelse. Når I samarbejder med FreeBikes, er I med til at skabe udvikling i både Danmark og Afrika.
CSR – Afrika

FreeBikes vision er at skabe bæredygtig udvikling i afrikanske lande ved hjælp af cykler, som skal give flere mulighed for at få en uddannelse. Det store problem i Afrika er bl.a., at skolerne er placeret centralt i de større byer, og for at nå frem må de studerende gå mange kilometer hver eneste dag. Alene dette er en væsentlig årsag til, at meget få unge får en uddannelse. En FreeBike giver de afrikanske studerende en hurtigere og sikrere skolevej og derfor en bedre uddannelse.
Grøn byudvikling

Der har de seneste år været stigende fokus på miljø i storbyerne verden over. Smog og bilernes udstødningsgasser præger bybilledet i stadig flere storbyer. I Danmark interesserer vi os for et rent bymiljø, hvor vi kan færdes frit uden at tage forbehold for forurening. Denne udvikling vil FreeBikes gerne være med til at fremme. Ved at give flere adgang til cykler, hjælper FreeBikes med at sikre renere bymiljøerne i de danske og afrikanske byer.