Vi arbejder for, at pårørende til personer med synsnedsættelse kan få en fornemmelse af, hvordan det er at have et synshandicap og hvordan man kan gøre det nemmere for en person med synshandicap at få mest ud af et specifikt sted, et produkt eller en service.

 

Vi udbyder flere brugervenlige produkter, der kan være med til at udbrede viden om synshandicap.

 

Brillen Perspectacles er et godt redskab. På brillen kan et filter skiftes ud, så en bruger kan prøve på egen krop, hvordan det er at være svagsynet, for eksempel have tunnelsyn eller pletter for øjnene. En person med synshandicap kan give brillen til sin familie eller venner, så de kan forstå, hvilke udfordringer der kan være, når man er svagsynet.

 

Vi har udviklet spillet Perspectacles – The Game, som er et underholdende brætspil, hvor deltagerne får tildelt en person, der har et særligt synshandicap. Igennem spillet skal deltagerne opleve forskellige aktiviteter, og på denne måde prøver deltagerne på egen krop, hvilke udfordringer den svagsynede pårørende kan opleve.

 

Hvis du har lyst til at prøve spillet og forstå synshandicap bedre, så kan vi arrangere en guidet workshop. Vil du høre mere? Så kontakt os!

 

 

Kontakt: Michala Mathiesen

Telefon: +45 50 69 64 65