Vision

Hos KPH arbejder vi for at understøtte sociale iværksættere, fordi vi tror på, at de er afgørende i forhold til at skabe en bæredygtig fremtid. Jo flere innovative kreative mennesker vi samler, des bedre sociale løsninger kan vi skabe!

Med et hus fyldt til randen af sociale iværksættere kan vi vende udfordringer til muligheder. Vi kan blandt andet udforske nye måder at bruge kaffegrums, insekter, kultur, kreativitet og eksisterende strukturer.

Iværksætterne har brug for netværk, fællesskaber og rådgivning, hvor sparring og videndeling er med til at underbygge og støtte sociale forretningsideer i den spæde fase.

Ved at skabe et fælles rum for udvikling kan vi kombinere løsninger, øge vores kulturelle og sociale indflydelse og hermed bidrage til løsningen af FN’s 17 bæredygtighedsmål.

Her hos KPH ønsker vi at udvide til andre byer og bygge et fundament for en national hub for socialt iværksætteri, der kan repræsentere Danmark internationalt.

Som en del af det globale samfund, oplever Danmark store ændringer, som udfordrer vores samfundsstrukturer, arbejdsmarked, tillid og engagement til statslige, private og offentlige institutioner og ikke mindst til hinanden.

Der er behov for innovative iværksættere for at skabe ny værdi i udførelsen af nogle af velfærdssamfundet traditionelle opgaver. Kultur og kreativitet skal understøttes som metoder til at nedbryde fordomme og øge tolerance på lige fod med andre fagområder og tiltag.

Der er i stigende grad brug for nogle som tør nytænke på området omkring integration af kulturinitiativer, sociale velfærdsproblematikker og byudvikling – og det er dét vi brænder for her på KPH.

Sekretariat
dav
Maria Dilling Elken
Community Manager & Booker
+45 5217 3852
dav
Anne Katrine Heje Larsen
Founder and CEO
dav
Freja Bach Andersen
Student Assistant and Graphics
dav
Simon Homgaard
Head of KPH Volume
+45 5217 9952
dav
Nete Bo
Booker KPH Volume
+45 5217 9952
dav
Sanne Frengler
Bookkeeper
+45 52172752
dav
Conor Clancy
Head of Innovation
+4542400791
Board
unnamed (1)
Pelle Pedersen
Board Member
testimonial-team (Demo)
Martin Speiermann
Vice President
unnamed (3)
Andreas Lange
President
unnamed
Anne-Sophie Vinther
Board Member and Cashier
ditlev-portrait
Ditlev Tøjner
Board Member (Residents Representative)
søren bestyrelse
Søren Mølstrøm
Board Member (Residents Representative)
unnamed (2)
Torben Elgaard Jensen
Board Member
Presse

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er inden for journalistisk og med en interesse indenfor impact startups, socialt iværksætteri, Sustanible Development Goals eller SDG målinstrumenter. Vi har 10 års erfaring indenfor flere forskellige sektorer og vi har været involveret i mere end 1000 events.

Download eventuelt rapporten fra OECD hvor KPH i 2017 blev anset som Best Practice example for Social Entrepreneurship Policies.

Partners
X