3. SAL

På KPHs 3. sal starter din rejse. Det er her din idé bliver udviklet og formet.

På 3. salen tilbyder vi billige pladser til iværksættere med et formål, der er i deres spæde opstart. Pladserne bliver primært tildelt til folk under 30 år, for at understøtte det unge vækstlag. Vi tilbyder både flexible og faste pladser alt afhængig af dit behov. Der er sågar pladser med lager. Vi giver dig adgang til det store netværk og tilbyder dig en mentor, der passer til dig og din virksomhedsprofil. Du har adgang til mødefaciliteter, køkken og vores fælles T-rum med vores lille café, der er åben alle hverdage. Lad os tage en snak om dine behov.

4. SAL

På 4. sal fortsætter rejsen. Det er her du flytter op, når du har været på 3. salen 1,5-2 år og har opnået Proof of Business. 4. salen fungerer på markedsvilkår og huser de mere etablerede virksomheder, organisationer og foreninger. Typisk 1-10 ansatte.

På 4. salen findes flexible og faste pladser, men salen er primært bygget op omkring mødefaciliteter og lukkede kontorer. Det er også på 4. salen at I finder vores Specialekontor, hvor specialestuderende kan få plads til at skrive deres opgaver.

X