Alle større udendørs arrangementer kæmper med en tendens blandt det mandlige publikum til at lade vandet på jorden i stedet for at opsøge et toiletområde. Det resulterer i ulækre og uhygiejniske forhold til gene for både mænd og kvinder, og med store omkostninger for arrangørerne.

 

Peefence urinalet består af en fleksibel letvægtsmembran, der opbevares og transporteres helt fladt, samt installeres på mobilhegn indenfor få minutter uden brug af værktøj. Urinalet er således skabt til hurtig og omkostningseffektiv installation i store antal, som sikrer at der altid er et urinal i nærheden. Peefence urinalet har en lav miljømæssig påvirkning, da både produktion og transport kræver langt mindre energi, sammenlignet med andre urinaler på markedet.

 

Produktets værdi er bevist i det danske marked, bl.a. ved gentagne installationer på Roskilde Festival, men det store potentiale ses i de bredere europæiske markeder for musikfestivaler, sportsbegivenheder, spillesteder, byggepladser og flygtningelejre.

 

Kontaktperson:

Thomas Salling // 28 56 13 69