C Muligheder tilbyder konsulentbistand inden for idéudvikling, forretningsudvikling, frivilligledelse og fondssøgning. C Muligheder hjælper små firmaer og organisationer med at komme videre og realisere deres idéer, hvad enten det drejer sig om at starte nyt firma op, udvikle nyt foretningskoncept eller bruge nye metoder til at få gratis hjælp eller arbejde med frivillige. Hvis du brænder for en idé eller en sag, kan C Muligheder hjælpe dig.

Bag C Muligheder står Lone Christiansen. Jeg er uddannet inden for Historie og Afrikastudier. Siden jeg afsluttede min uddannelse, har jeg arbejdet med frivillige, projektstyring, ledelse, visuel strategiudvikling og koordinering. Gennem 6 år har jeg bl.a. hjulpet organisationer i Swaziland og Mozambique i forhold til ide-udvikling, strategi og projektstyring.

Jeg er genbrugsfuturist, når det kommer til at rådgive og hjælpe både mennesker og virksomheder med at vokse. Det handler om at finde de specifikke værktøjer, som virksomheden har behov for. Det betyder, at jeg med stor glæde går på tværs af normale faggrænser og tilpasser metoder og værkstøjer til den specifikke situation.

Kontakt:
Lone Christiansen